Kremet kyllingpasta med pepperoni, brokkoli og tomat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
Casarecce
200 g
Brokkoli
½–1 stk
Gul løk
1 stk
Tomat
1 stk
Pepperonipølse
50–100 g
Kyllingkjøttdeig
300 g
Matfløte
150 g
Glutenfri soyasaus
1 pose
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 938 kcal
- Fett: 40 g
- Karbohydrater: 84 g
- Protein: 61 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland pastaen sammen med kjøttet og sausen rett før servering.
Sett en kjele med lettsaltet vann til kok. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok pastaen som anvist på pakkene. Kok brokkolien i vannet med pastaen de siste 3 minuttene av koketiden. Sil av vannet.
Skrell og finhakk løken. Skyll og kutt tomaten i terninger. Kutt pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og stek pepperonien i omtrent 3 minutter, til den er sprø. Ha den over på en tallerken, men la fettet være igjen i pannen.
Bruk stekepannen fra forrige punkt, og varm den opp til middels høy varme. Stek kyllingkjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side. Del den opp, tilsett løken, og stek videre i omtrent 3 minutter. Tilsett tomaten, fløten og ½ dl vann. Kok opp og smak til med soyasausen og pepper.
Server kyllingkjøttdeigen og fløtesausen med pastaen og brokkolien, og topp retten med pepperonien.
God middag!
God middag!