Kremet kyllingpasta med pepperoni, brokkoli og tomat

Kremet kyllingpasta med pepperoni, brokkoli og tomat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
Casarecce
200 g
(Hvete)
Brokkoli
½–1 stk
Gul løk
1 stk
Tomat
1 stk
Pepperonipølse
50–100 g
Kyllingkjøttdeig
300 g
Matfløte
150 g
(Melk, Laktose)
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 938 kcal
  • Fett: 40 g
  • Karbohydrater: 84 g
  • Protein: 61 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland pastaen sammen med kjøttet og sausen rett før servering.

 Sett en kjele med lettsaltet vann til kok. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok pastaen som anvist på pakkene. Kok brokkolien i vannet med pastaen de siste 3 minuttene av koketiden. Sil av vannet.
Skrell og finhakk løken. Skyll og kutt tomaten i terninger. Kutt pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og stek pepperonien i omtrent 3 minutter, til den er sprø. Ha den over på en tallerken, men la fettet være igjen i pannen.  
 Bruk stekepannen fra forrige punkt, og varm den opp til middels høy varme. Stek kyllingkjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side. Del den opp, tilsett løken, og stek videre i omtrent 3 minutter. Tilsett tomaten, fløten og ½ dl vann. Kok opp og smak til med soyasausen og pepper. 
Server kyllingkjøttdeigen og fløtesausen med pastaen og brokkolien, og topp retten med pepperonien.
God middag! 
God middag!