Fiskegrateng med rotgrønnsaker og karrismør

Fiskegrateng med rotgrønnsaker

og karrismør
Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Fiskegrateng
650 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Panering
½ pakke
Smør
1 ss
(Melk)
Gulrøtter
2 stk
Kålrot
300 g
Karri
½–1 pakke
Smør
25–50 g
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
689 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
56 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm opp grillfunksjonen på ovnen og gratinér gratengen mot slutten av steketiden for en ekstra sprø skorpe.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
 Ha fiskegratengen i en smurt ildfast form, og jevn den ut med en slikkepott. Dryss over paneringen, og fordel 1 ss smør på toppen. Stek gratengen i ovnen i omtrent 25 minutter, eller til den er gjennomvarm (se tips).   
Skrell rotgrønnsakene og kutt dem i staver. Fordel stavene utover et stekebrett som er dekket med bakepapir og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek rotgrønnsakene i ovnen i omtrent 20 minutter eller til de er møre.      
Varm opp en kjele til middels varme og ha i litt av smøret og karrien. Stek karrien i 1 minutt, og ha i resten av smøret. 
God middag!