Fiskegrateng med rotgrønnsaker og karrismør
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- olje
- salt
- pepper
Fiskegrateng
650 g
Panering
½ pakke
Smør
1 ss
Gulrøtter
2 stk
Kålrot
300 g
Karri
½–1 pakke
Smør
25–50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 689 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 56 g
- Protein: 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm opp grillfunksjonen på ovnen og gratinér gratengen mot slutten av steketiden for en ekstra sprø skorpe.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Ha fiskegratengen i en smurt ildfast form, og jevn den ut med en slikkepott. Dryss over paneringen, og fordel 1 ss smør på toppen. Stek gratengen i ovnen i omtrent 25 minutter, eller til den er gjennomvarm (se tips).
Skrell rotgrønnsakene og kutt dem i staver. Fordel stavene utover et stekebrett som er dekket med bakepapir og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek rotgrønnsakene i ovnen i omtrent 20 minutter eller til de er møre.
Varm opp en kjele til middels varme og ha i litt av smøret og karrien. Stek karrien i 1 minutt, og ha i resten av smøret.
God middag!
God middag!