Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- hvetemel
- salt
- pepper
- olje
Pasta
Mezze maniche (Hvete)
200 g
Pastagryte
Gul løk
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gulrot
1 stk
Kjøttdeig
300 g
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Moste tomater
½ flaske
Matfløte (Melk, Laktose)
½ pakke
Hvetemel (Hvete)
1 ss
Topping
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 880 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 93 g
- Protein 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne ruccolaen opp med litt olivenolje.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Pastagryte, tilberedelse: Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skrell og grovriv gulroten. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 3–5 minutter, til den har en jevn stekeskorpe. Krydre med salt og pepper.
- Pastagryte: Tilsett løken, hvitløken, den revne gulroten og oreganokrydderet, og stek det hele i 1–2 minutter. Rør inn 1 ss hvetemel og oksebuljongen. Spe på med de moste tomatene, litt etter litt. Kok opp, og la tomat- og kjøttsausen småkoke i 5–6 minutter.
- Pastagryte, fortsettelse: Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og ha den tilbake i kjelen. Bland tomat- og kjøttsausen og matfløten inn med pastaen. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen.
- Topping: Skyll ruccolaen. Finriv Grana Padano-osten over pastapannen før servering (se tips).
- God middag!