Ovnsbakt laksefilet med agurksalat, rømme og poteter
Glutenfri

Ovnsbakt laksefilet med agurksalat, rømme og poteter

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • olje
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Grønne erter
125 g
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Agurk
½–1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
1 ts
Sitron
½ stk
Lettrømme
75–150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 614 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 41 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader over- og undervarme.
 Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Kok ertene med potetene de siste 2 minuttene av koketiden. 
Fordel fisken i en smurt ildfast form, og krydre med salt og pepper. Stek fisken i ovnen i 8–10 minutter.
Skyll og kutt agurken i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin om du har. Ha agurken i en serveringsskål, og bland inn litt av saften fra sitronen, 1 ts sukker, litt salt og pepper. 
Kutt resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene og rømmen til retten. 
God middag!