Glutenfri
Ovnsbakt laksefilet med agurksalat, rømme og poteter
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Sukker
- olje
- salt
- pepper
Poteter
350 g
Grønne erter
125 g
Laksefilet
270 g
Agurk
½–1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
1 ts
Sitron
½ stk
Lettrømme
75–150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 614 kcal
- Fett: 34 g
- Karbohydrater: 41 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader over- og undervarme.
Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Kok ertene med potetene de siste 2 minuttene av koketiden.
Fordel fisken i en smurt ildfast form, og krydre med salt og pepper. Stek fisken i ovnen i 8–10 minutter.
Skyll og kutt agurken i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin om du har. Ha agurken i en serveringsskål, og bland inn litt av saften fra sitronen, 1 ts sukker, litt salt og pepper.
Kutt resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene og rømmen til retten.
God middag!