20-30
Vegetar
Pizza Margherita med ruccola
Dette er vår variant av denne italienske klassikeren.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
Pizza Margherita
Cherrytomater
250 g
Mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Pizzabunn (Hvete, Rug)
2 stk
Pizzasaus
¾ pakke
Basilikumolje
1 pakke
Topping
Ruccola
50 g
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 870 kcal
- Fett 40 g
- Karbohydrater 93 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.
- Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så høyt den går.
- Pizza Margherita: Skyll og tørk tomatene og ruccolaen. Del tomatene i to, og del mozzarellaen i tynne skiver.
- Pizza Margherita, fortsettelse: Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og fordel mozzarellaskivene og de delte tomatene over. Ringle over basilikumoljen og stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
- Topp de ferdigstekte pizzaene med ruccolaen og den revne osten. Buon appetito!