Steinsoppkremet pasta med strimlet svinekjøtt, paprika og spinat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pastavann
- salt
- pepper
- olje
Pasta
200 g
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Sjampinjong
100 g
Crème fraîche
1 pakke
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Oksebuljong
½–1 pakke
Pastavann
1 dl
Strimlet svinekjøtt
300 g
Spinat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 739 kcal
- Fett: 20 g
- Karbohydrater: 83 g
- Protein: 57 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan servere spinaten ved side av som en salat, hvis dere heller foretrekker det. Vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Kok pastaen som anvist på pakken, men ta vare på 1 dl av pastavannet når den siles. Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i tynne strimler. Børst soppen fri for eventuelle jordrester og kutt den i skiver.
Varm opp en gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter, eller til det har en gyllen stekeskorpe. Krydre med litt salt og pepper, og ha kjøttet over på en tallerken.
Varm opp gryten fra punkt 2 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek løken, hvitløken og soppen i 3–4 minutter, til soppen har falt litt sammen. Tilsett paprikaen, crème fraîchen, soppulveret og buljongen. La det hele få et raskt oppkok, skru ned varmen, og la det småkoke i 3–4 minutter. Vend inn pastavannet fra steg 1 og den ferdigkokte pastaen, og smak til med salt og pepper. Ha svinekjøttet tilbake i gryten, og vend om.
Skyll spinaten og vend den inn i pastagryten. God middag!
God middag!