Godt og rimelig
Godt og rimelig
Laktosefri
Pastasalat med bacon, egg og cæsardressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- olje
- pepper
Casarecce
100–200 g
Egg
2 stk
Bacon
150 g
Rødløk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing
½–1 pakke
Krutonger
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 700 kcal
- Fett: 29 g
- Karbohydrater: 73 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok pastaen som anvist på pakken. Sil og avkjøl den ferdigkokte pastaen.
Kok opp en kjele med vann. Kok eggene i 7–8 minutter, da er eggene smilende. Hell av vannet, og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell og kutt dem i båter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i omtrent 5 minutter, eller til de er gylne og sprø.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Kutt enden av hjertesalaten og skyll den og tomaten i kaldt vann. Kutt salaten i strimler og tomaten i båter. Ha løken, salaten og tomaten i en serveringsbolle og vend inn cæsardressingen. Smak til med litt salt og pepper.
Server salaten med pastaen, eggene og baconet, og topp med krutongene. Du kan blande alt sammen i salatbollen, eller servere det i hver sine skåler. God middag!
God middag!