Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- bygg,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- Litt salt
- salt
- olje
Ris
Villrisblanding
125 g
Litt salt
Spicy koreansk svinewok
Marinert indrefilet av svin
300 g
Salt
¼ ts
Sesamfrø (Sesamfrø)
2 pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Grønn paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Hodekål
1 bit
Olje
2 ss
Woksaus chop suey (Soya, Sesamfrø, Bygg, Hvete)
1 pose
Sweet chili-saus
1 beger
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Chiliflakesene har litt futt, så om ikke alle liker det så hett, kan du servere chilien ved siden av i stedet. Tilsett gjerne litt riseddik eller limesaft i woken for mer syrlighet.
- Kok ris etter anvisning på pakken. Hell av overflødig væske om det er nødvendig.
- Kutt kjøttet i strimler. Krydre kjøttet med litt salt, sesamfrø og chiliflakes, og sett til side.
- Kutt paprika, rødløk og hodekål i strimler.
- Forvarm en stor stekepanne eller wokpanne, og ha i olje. Stek kjøttet i to omganger i 1–2 minutter og legg det over på en tallerken. Stek så grønnsakene i samme stekepanne, i 3–4 minutter, mens du vender om underveis. Tilsett woksaus, sweet chilisaus, 1/2 dl vann og kok opp. Vend inn kjøttet før servering.
- Server spicy koreansk svinewok med villris og sesamfrø.
- Kokt ris: 100 g Wok med grønnsaker og kjøtt: 300 g Energiinnhold: ca 440 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)