Spicy koreansk svinewok med villris og sesamfrø
25
Roede

Spicy koreansk svinewok med villris og sesamfrø

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • bygg,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • Litt salt
  • salt
  • olje

Ris

villrisblanding
Villrisblanding
125 g
Litt salt

Spicy koreansk svinewok

Marinert indrefilet av svin
300 g
Salt
¼ ts
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
2 pakke
chiliflak
Chiliflak
½–1 pakke
grønn paprika
Grønn paprika
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
hodekål
Hodekål
1 bit
Olje
2 ss
woksaus chop suey
Woksaus chop suey (Soya, Sesamfrø, Bygg, Hvete)
1 pose
Sweet chili-saus
1 beger
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Chiliflakesene har litt futt, så om ikke alle liker det så hett, kan du servere chilien ved siden av i stedet. Tilsett gjerne litt riseddik eller limesaft i woken for mer syrlighet.

  1. Kok ris etter anvisning på pakken. Hell av overflødig væske om det er nødvendig.
  2. Kutt kjøttet i strimler. Krydre kjøttet med litt salt, sesamfrø og chiliflakes, og sett til side. 
  3. Kutt paprika, rødløk og hodekål i strimler.
  4. Forvarm en stor stekepanne eller wokpanne, og ha i olje. Stek kjøttet i to omganger i 1–2 minutter og legg det over på en tallerken. Stek så grønnsakene i samme stekepanne, i 3–4 minutter, mens du vender om underveis. Tilsett woksaus, sweet chilisaus, 1/2 dl vann og kok opp. Vend inn kjøttet før servering. 
  5. Server spicy koreansk svinewok med villris og sesamfrø.
  1. Kokt ris: 100 g Wok med grønnsaker og kjøtt: 300 g Energiinnhold: ca 440 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)