Svinenakke med spisskål, reddiker, kryddersmør og jasminris
Glutenfri

Svinenakke med spisskål, reddiker, kryddersmør og jasminris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Gulrot
1 stk
Spisskål
½–1 bit
Reddiker
½ bunt
Kryddersmør
1 pakke
(Melk, Laktose)
Svinenakke i skiver
300 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 834 kcal
  • Fett: 50 g
  • Karbohydrater: 59 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered risen som anvist på pakken, og kok opp en kjele med lettsaltet vann til grønnsakene. 
 Skrell og kutt gulroten i skiver. Skjær ut stilken på spisskålen og kutt den i centimeter tykke strimler. Skyll og kutt av stilken på reddikene og del dem i to. Ha grønnsakene i det kokende vannet og la det koke i omtrent 3 minutter. Hell av vannet og tilsett urtesmøret i kjelen, og vend det inn med grønnsakene.  
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på begge sider, eller til kjøttet er gjennomstekt. Krydre kjøttet med sitruskrydder og litt pepper. 
God middag! 
God middag!