Glutenfri
Svinenakke med spisskål, reddiker, kryddersmør og jasminris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Gulrot
1 stk
Spisskål
½–1 bit
Reddiker
½ bunt
Kryddersmør
1 pakke
Svinenakke i skiver
300 g
Sitruskrydder
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 834 kcal
- Fett: 50 g
- Karbohydrater: 59 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken, og kok opp en kjele med lettsaltet vann til grønnsakene.
Skrell og kutt gulroten i skiver. Skjær ut stilken på spisskålen og kutt den i centimeter tykke strimler. Skyll og kutt av stilken på reddikene og del dem i to. Ha grønnsakene i det kokende vannet og la det koke i omtrent 3 minutter. Hell av vannet og tilsett urtesmøret i kjelen, og vend det inn med grønnsakene.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på begge sider, eller til kjøttet er gjennomstekt. Krydre kjøttet med sitruskrydder og litt pepper.
God middag!
God middag!