Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sennep,
- mandler,
- melk,
- soya
Basisvarer
- vann
- smør
- olje
- salt
- pepper
Ris
Basmatiris
135 g
Tofu korma
Gul løk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Tofu med chili & sitrongress (Soya)
1 pakke
Kormapaste (Sennep, Mandler)
½–1 glass
Kokoskrem
1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Vann
1 dl
Smør (Melk)
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 796 kcal
- Fett 41 g
- Karbohydrater 75 g
- Protein 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Tofu korma, forberedelse: Skrell og grovhakk løken. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove terninger. Skyll spinaten, og kutt tofuen i terninger.
- Tofu korma, fortsettelse: Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 3–4 minutter, til løken er blank. Ha i kormapasten og stek det hele videre i 2–3 minutter. Tilsett kokoskremen og 1 dl vann, og gi det hele et oppkok. La sausen småkoke på middels lav varme i omtrent 10 minutter. Ha i ½ ss smør, og kjør sausen jevn med en stavmikser. Vend inn spinaten, og smak til med salt. La kormaen stå på lav varme til resten av retten er klar.
- Tofu korma, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i ingefærblandingen. Stek tofuen og paprikaen i 2–3 minutter, til tofuen har fått en stekeskorpe. Krydre med salt og pepper, og topp kormaen med paprikaen og tofuen ved servering.
- God middag!