Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- olje
- pepper
Pasta
Casarecce (Hvete)
100–200 g
Egg
Egg (Egg)
2 stk
Bacon
Bacon
150 g
Salat
Rødløk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½–1 pakke
Servering
Krutonger (Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 700 kcal
- Fett 29 g
- Karbohydrater 73 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Pasta: Kok pastaen som anvist på pakken. Sil og avkjøl den ferdigkokte pastaen.
- Egg: Kok opp en kjele med vann. Kok eggene i 7–8 minutter, da er eggene smilende. Hell av vannet, og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell og kutt dem i båter.
- Bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i omtrent 5 minutter, eller til de er gylne og sprø.
- Salat: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Kutt enden av hjertesalaten og skyll den og tomaten i kaldt vann. Kutt salaten i strimler og tomaten i båter. Ha løken, salaten og tomaten i en serveringsbolle og vend inn cæsardressingen. Smak til med litt salt og pepper.
- Servering: Server salaten med pastaen, eggene og baconet, og topp med krutongene. Du kan blande alt sammen i salatbollen, eller servere det i hver sine skåler. God middag!