Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
Eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
Wokkede grønnsaker
Rødløk
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Hverdagsmiks
1 pakke
Svin i teriyakisaus
Svinekam
300 g
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 606 kcal
- Fett 17 g
- Karbohydrater 70 g
- Protein 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- Forberedelser: Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll, rens og kutt paprikaen i store biter. Kutt kjøttet i strimler.
- Wokkede grønnsaker: Varm opp en wok eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene i omtrent 2 minutter og krydre med litt salt. Ha grønnsakene over i en skål.
- Svin i teriyakisaus: Varm opp wokken eller stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt ny olje. Wok svinestrimlene i omtrent 2 minutter. Sil vannet av nudlene og vend dem, grønnsakene og teriyakisausen sammen med kjøttet og krydre med litt salt og chiliflakene.
- God middag!