Laktosefri
Glutenfri
Bbq-bowl med pulled pork med jalapeño, ris, bakt paprika og ristet mais
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
- olje
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Rød paprika
1 stk
Gul løk
½ stk
Mais
1 pakke
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Barbecuesaus
½–1 pakke
Jasminris
135 g
Finsnittet hodekål
150 g
Aioli
½–1 pakke
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 801 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 83 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du lar den strimlede kålen ligge i skålen med litt salt, for deretter å skylle den lett og presse ut vannet, blir kålen mykere og lettere å blande med aiolien.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll paprikaen og skrell løken. Hell laken av maisen. Kutt paprikaen i grove skiver og løken i båter. Ha maisen i en skål og vend inn litt olje og ønsket mengde av paprikakrydderet. Ha paprikaen og løken på et stekebrett med bakepapir, men hold av litt plass til maisen. Vend inn litt olje, salt og pepper, og bak paprikaen og løken i ovnen i omtrent 15 minutter, til det er gyllent. Ha maisen på brettet når det gjenstår omtrent 5 minutter av steketiden.
Ha svinebogen og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie og varm kjøttet i ovnen i 12–15 minutter. Ta formen ut av ovnen, riv kjøttet fra hverandre med gafler, og vend inn barbecuesausen. Hold kjøttet varmt i ovnen frem til servering.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha kålen i en serveringsskål (se tips), og vend inn aiolien og ½ ss eddik. Smak til med salt og pepper og eventuelle rester fra paprikakrydderet.
Fordel risen i skåler og ha bbq pulled porken, den bakte paprikaen og løken og coleslawen over. Topp med den ristede maisen.
God middag!