Gratinert pastaform med kyllingkjøttdeig og paprika

Godt og rimelig

Godt og rimelig

Gratinert pastaform med kyllingkjøttdeig

og paprika
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • salt
  • pepper
  • olje
Mezze maniche
200 g
(Hvete)
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Kyllingkjøttdeig
300 g
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Sitruskrydder
½–1 pakke
(Sulfitt)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pastavann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 856 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 83 g
  • Protein: 54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også holde av litt av, eller all paprikaen og spinaten, for å heller lage en kald salat å servere ved siden av pastaformen. Du kan også blande pastaen med kylllingfyllet før det hele gratineres.

Varm opp stekeovnen til 225 grader over- og undervarme, og kok opp lettsaltet vann til pastaen i en kjele. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken i vannet fra steg 1, men kort ned på koketiden med omtrent 3 minutter. Spar på omtrent 1 dl av pastavannet før du siler pastaen. Skyll paprikaen og spinaten, og skrell løken og hvitløken. Kutt paprikaen i strimler, og grovhakk løken og hvitløken. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, ha i løken og hvitløken, og stek videre til kjøttdeigen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Vend inn crème fraîchen, omtrent 1 dl pastavann og sitruskrydderet. Gi det hele et oppkok, og vend inn spinaten og paprikaen (se tips). Smak til med salt og pepper. 
Ha den ferdigkokte pastaen i en smurt ildfast form, og fordel kyllingfyllet jevnt over. Strø osten over, og stek pastaformen i ovnen i omtrent 12 minutter, eller til osten er gyllen. God middag!
God middag!