Roede
Laktosefri
Sous vide-kyllingfilet med ingefærsyltede grønnsaker, bulgur og soyamajones
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- eplesider-/hvitvinseddik
- sukker
- salt
- pepper
Bulgur
125 g
Gulrøtter
2 stk
Agurk
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Ingefær
1 bit
Vann
1 dl
Eplesider-/hvitvinseddik
½ dl
Sukker
1 ss
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Lettmajones
1 pakke
Glutenfri soyasaus
½ pose
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 551 kcal
- Fett: 22 g
- Karbohydrater: 50 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Ha kyllingen og kraften fra pakken i en liten ildfast form, og dekk til med aluminiumsfolie. Varm kyllingen i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering og server kraften til retten.
Skrell gulrøttene og skyll agurken. Kutt gulrøttene og agurken i tynne staver. Skrell og kutt rødløken i tynne strimler. Skrell og finriv ingefæren på et rivjern. Kok opp 1 dl vann, ½ dl eddik og 1 ss sukker i en liten kjele. Ha grønnsakene og ingefæren i kjelen, og bland det godt sammen med laken.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Ha lettmajonesen i en skål og rør inn halve posen med soyasaus.
Topp retten med chiliflakene.
100 g Grønnsaker: 180 g Kylling: 150 g Soyamajones: 1–2 ss Energiinnhold: ca. 470 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!