Fiskekaker med bakte gulrøtter og grønnkål, kokte poteter og remulade

Godt og rimelig

Glutenfri

Fiskekaker med bakte gulrøtter og grønnkål

kokte poteter og remulade
Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Gulrøtter
400 g
Strimlet grønnkål
50 g
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Remulade
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
629 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
58 g
Protein:
26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv gulrøttene og vend dem sammen med remuladen til en coleslaw, eller lag en fløyelsmyk puré av gulrøttene.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.  
Skrell og kutt gulrøttene i grove biter. Ha gulrotbitene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Bak gulrøttene i ovnen i 10 minutter.   
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene omtrent 3 minutter på hver side. 
 Ta ut gulrøttene fra ovnen og vend inn grønnkålen. Stek det hele videre i ovnen i omtrent 5 minutter, eller til kålen er sprø gulrøttene er møre.   
 Server remuladen til retten.
God middag!