20-30
Godt og rimelig
Glutenfri
Fiskekaker med bakte gulrøtter og grønnkål, kokte poteter og remulade
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Poteter
Poteter
350 g
Bakte gulrøtter og grønnkål
Gulrøtter
400 g
Strimlet grønnkål
50 g
Fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
Til servering
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 629 kcal
- Fett 32 g
- Karbohydrater 58 g
- Protein 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv gulrøttene og vend dem sammen med remuladen til en coleslaw, eller lag en fløyelsmyk puré av gulrøttene.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Poteter: Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Bakte gulrøtter og grønnkål: Skrell og kutt gulrøttene i grove biter. Ha gulrotbitene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Bak gulrøttene i ovnen i 10 minutter.
- Fiskekaker: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene omtrent 3 minutter på hver side.
- Bakte gulrøtter og grønnkål, fortsettelse: Ta ut gulrøttene fra ovnen og vend inn grønnkålen. Stek det hele videre i ovnen i omtrent 5 minutter eller til kålen er sprø gulrøttene er møre.
- Server remuladen til retten.