Sous vide-kyllingfilet med ingefærsyltede grønnsaker, bulgur og soyamajones
25-35
Roede
Laktosefri

Sous vide-kyllingfilet med ingefærsyltede grønnsaker, bulgur og soyamajones

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • eplesider-/hvitvinseddik
  • sukker
  • soyasaus
  • salt
  • pepper

Kylling

sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g

Ingefærsyltede grønnsaker

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
agurk
Agurk
½–1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
ingefær
Ingefær
1 bit
Vann
1 dl
Eplesider-/hvitvinseddik
½ dl
Sukker
1 ss

Bulgur

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g

Soyamajones

lettmajones
Lettmajones (Egg)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss

Topping

chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 554 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 51 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader.
  2. Kylling: Ha kyllingen og kraften fra pakken i en liten ildfast form, og dekk til med aluminiumsfolie. Varm kyllingen i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering og server kraften til retten.
  3. Ingefærsyltede grønnsaker: Skrell gulrøttene og skyll agurken. Kutt gulrøttene og agurken i tynne staver. Skrell og kutt rødløken i tynne strimler. Skrell og finriv ingefæren på et rivjern. Kok opp 1 dl vann, ½ dl eddik og 1 ss sukker i en liten kjele. Ha grønnsakene og ingefæren i kjelen, og bland det godt sammen med laken. 
  4. Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken. 
  5. Soyamajones: Ha lettmajonesen i en skål og rør inn 1 ss soyasaus. 
  6. Topping: Topp retten med chiliflakene. 
  1. Bulgur: 100 g Grønnsaker: 180 g Kylling: 150 g Soyamajones: 1–2 ss Energiinnhold: ca. 470 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).