Kremet pastinakksuppe med sprøstekt pepperoni, brokkoli og grove bagetter

Kremet pastinakksuppe med sprøstekt pepperoni, brokkoli og grove bagetter

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
Pastinakksuppe
700 g
(Melk, Laktose)
Brokkoli
1 stk
Rødløk
1 stk
Pepperoni
100 g
Grove bagetter
1–2 stk
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 705 kcal
  • Fett: 40 g
  • Karbohydrater: 57 g
  • Protein: 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
 Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt løken i tynne båter. Skjær pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i omtrent 3 minutter. Tilsett pepperonien og løken, og stek videre i omtrent 3 minutter, eller til brokkolien er mør. Krydre med pepper. 
 Varm bagetten i ovnen i 2–3 minutter før servering. 
Nyt måltidet!
God middag!