15-20
Kremet pastinakksuppe med sprøstekt pepperoni, brokkoli og grove bagetter
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- bygg,
- havre,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- pepper
Pastinakksuppe
Pastinakksuppe (Melk, Laktose)
700 g
Tilbehør
Brokkoli
1 stk
Rødløk
1 stk
Pepperoni
100 g
Bagett
Grove bagetter (Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
1–2 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 698 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 58 g
- Protein 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Pastinakksuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
- Tilbehør: Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt løken i tynne båter. Skjær pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i omtrent 3 minutter. Tilsett pepperonien og løken, og stek videre i omtrent 3 minutter, eller til brokkolien er mør. Krydre med pepper.
- Bagett: Varm bagetten i ovnen i 2–3 minutter før servering.
- Nyt måltidet!