20-30
Laktosefri
Mør svinebog i hoisinsaus med eggenudler og pak choy
Svinebog trenger lang varmebehandling for å bli mør, men her får du den ferdig. Glasert i en kraftig og sødmefylt hoisinsaus, og med sprø pak choy til.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
Grønnsaker
Hvitløksfedd
1 stk
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Mør svinebog i hoisinsaus
Mørkokt svinebog
300 g
Lime
1 stk
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 603 kcal
- Fett 20 g
- Karbohydrater 70 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok opp en kjele med vann og oksebuljong. Ha nudlene, grønnsakene og kjøttet i en dyp tallerken, og hell over kraften. Vipps, en deilig ramen. Ha gjerne kokte egg i suppen.
- Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken. Hell vannet av de ferdigkokte nudlene, og avkjøl dem i kaldt vann.
- Grønnsaker: Skrell og finhakk hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt pak choyen i båter gjennom stilkfestet.
- Mør svinebog i hoisinsaus: Ta kjøttet ut av pakken, og ta vare på kraften. Skjær kjøttet i centimetertykke skiver. Skyll limen, og finriv skallet (kun det grønne) på et rivjern.
- Mør svinebog i hoisinsaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter, til det er gyllent. Tilsett kraften fra pakken, skallet fra limen, hoisinsausen og sesamfrøene. Skru ned til lav varme, og la kjøttet surre i sausen frem til servering. Smak til med salt, pepper og saften fra limen.
- Eggenudler og grønnsaker: Varm opp kjelen til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken og paprikaen i 2 minutter. Tilsett de kokte nudlene, pak choyen og soya- og ingefærsausen. Stek det hele videre i 2–3 minutter, og smak til med salt og pepper.
- God middag!