Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- melk
Basisvarer
Kylling og grønnsaker i fløtesaus
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Konfiterte kyllinglår med estragon og sitron
550 g
Kokestabil matfløte (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Ris
Jasminris
135 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 886 kcal
- Fett 48 g
- Karbohydrater 69 g
- Protein 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
- Kylling og grønnsaker i fløtesaus: Skrell gulrøttene og løken. Kutt gulrøttene i grove biter, og løken i store båter. Børst av eventuelle jordrester fra soppen og del dem i to. Fordel grønnsakene og matfløten i en ildfast form, og legg over kyllinglårene sammen med kraften fra pakken. Bak det hele i ovnen i 20–25 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.