Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- skalldyr,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- pastavann
- olje
- salt
- pepper
Pasta
Casarecce (Hvete)
200 g
Reker i crème fraîche-saus med spinat
Rødløk
1 stk
Spinat
50 g
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Reker (Skalldyr)
200 g
Pastavann
1 dl
Topping
Tomat
1 stk
Dill
1 bunt
Sitron
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 626 kcal
- Fett 17 g
- Karbohydrater 82 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til sausen med litt revet sitronskall, og server resten av sitronen i båter. Ha hakket dill i sausen for ekstra dillsmak.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på omtrent 1 dl av pastavannet når pastaen er ferdigkokt.
- Reker i crème fraîche-saus med spinat: Skrell og kutt rødløken i terninger. Skyll spinaten i kaldt vann. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, til den er gyllen. Ha i crème fraîchen og spinaten og kok forsiktig opp. Smak til sausen med salt og pepper, og juster konsistensen med omtrent 1 dl pastavann fra steg 1.
- Topping: Skyll tomaten, dillen og sitronen. Kutt tomaten i terninger, grovhakk dillen og finriv skallet fra sitronen.
- Servering: Sil vannet av pastaen, og vend pastaen og rekene inn i crème fraîche-sausen. Fordel pastaen på tallerkener og dryss tomatterningene, dillen og sitronskallet over.
- God middag!