Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- soyasaus
- pastavann
- olje
- pepper
Pasta og spinat
Casarecce (Hvete)
200 g
Spinat
50 g
Topping
Bladpersille
1 bunt
Rød chili
½ stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Chilikremet sopp
Hvitløksfedd
1 stk
Vårløk
1 pakke
Portobello
2 stk
Sjampinjong
100 g
Rød chili
½ stk
Tomatpuré
½ pakke
Kokestabil matfløte (Melk, Laktose)
1 pakke
Smør (Melk)
½ ss
Soyasaus (Soya)
1–2 ss
Pastavann
1 dl
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 681 kcal
- Fett 25 g
- Karbohydrater 84 g
- Protein 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha halvparten av den revne osten i sausen for ekstra god smak.
- Pasta og spinat: Kok pastaen som anvist på pakken. Spar på 1 dl av pastavannet før pastaen siles. Skyll spinaten.
- Topping: Skyll og grovhakk persillebladene. Skyll og kutt hele chilien i tynne skiver. Ha persillen, chillien, sesamfrøene og den revne osten i hver sin liten serveringsskål (se tips).
- Chilikremet sopp: Skrell og kutt hvitløken i tynne skiver. Skyll og kutt vårløken i ringer. Rens og kutt soppen i tynne skiver. Varm opp en stor stekepanne til høy varme og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek soppen og halvparten av chilien i omtrent 4 minutter. Tilsett tomatpureén, hvitløken og vårløken og stek videre i 1 minutt.
- Chilikremet sopp, fortsettelse: Tilsett matfløten med soppen, og la det koke i omtrent 1 minutt. Smak til sausen med pepper og 1–2 ss soyasaus, og spe med pastavannet fra punkt 1.
- Vend den ferdigkokte pastaen og spinaten sammen med den chilikremede soppen, og ha over ønsket topping ved servering.
- God middag!