15-20
Vegetar
Gratinerte vegetarboller i tomatsaus med pasta casarecce og salat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- bygg,
- havre,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- sukker
- olivenolje
Pasta casarecce
Pasta (Hvete)
200 g
Gratinerte vegetarboller
Moste tomater
½–1 flaske
Oregano
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Favarittboller (Bygg, Havre)
280 g
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Salat
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 943 kcal
- Fett 35 g
- Karbohydrater 113 g
- Protein 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skyll den ferdigkokte pastaen i kaldt vann og vend den sammen med salaten.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Gratinerte vegetarboller: Ha de moste tomatene, oreganokrydderet og grønnsaksbuljongen i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.
- Gratinerte vegetarboller, fortsettelse: Fordel vegetarbollene i en smurt ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp med den revne osten. Stek vegetarbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til bollene er gjennomvarme, og osten er gyllen.
- Salat: Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og del cherrytomatene i to. Skrell løken og kutt den i tynne skiver. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper.
- Vel bekomme!