Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- sukker
- olje
- salt
- pepper
Poteter og erter
Poteter
350 g
Grønne erter
125 g
Laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
Agurksalat
Agurk
½–1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
1 ts
Tilbehør
Sitron
½ stk
Lettrømme (Melk, Laktose)
75–150 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 614 kcal
- Fett 34 g
- Karbohydrater 41 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 200 grader over- og undervarme.
- Poteter og erter: Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Kok ertene med potetene de siste 2 minuttene av koketiden.
- Laksefilet: Fordel fisken i en smurt ildfast form, og krydre med salt og pepper. Stek fisken i ovnen i 8–10 minutter.
- Agurksalat: Skyll og kutt agurken i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin om du har. Ha agurken i en serveringsskål, og bland inn litt av saften fra sitronen, 1 ts sukker, litt salt og pepper.
- Tilbehør: Kutt resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene og rømmen til retten.