15-20
Pasta casarecce med svinestrimler og pepperoni i mild ostesaus
Denne raske, kremede og smakfulle pastaretten med saftig svinekjøtt og sprø pepperoni, toppet med nyrevet Grana Padano er en populær hverdagsrett.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
- olje
Casarecce
Pasta (Hvete)
200 g
Kjøtt og grønnsaker i ostesaus
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Pepperoni
50 g
Urtemarinerte svinestrimler
300 g
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Urtemiks
1 pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Vann
1–2 dl
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 968 kcal
- Fett 43 g
- Karbohydrater 87 g
- Protein 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland sammen den ferdigkokte pastaen, grønnsakene, pepperonien og ostesausen. Ha alt sammen i en ildfast form, dryss over litt revet ost, og stek formen i ovnen på 180 grader, til osten er gyllen.
- Casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Kjøtt og grønnsaker i ostesaus: Skrell og kutt løken i tynne skiver, og kutt paprikaen og squashen i terninger. Skjær pepperonien i strimler.
- Kjøtt og grønnsaker i ostesaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek svinestrimlene i et par minutter, til de er gylne. Tilsett pepperonien, og stek det hele i omtrent 1 minutt, til pepperonien har sluppet litt fett. Tilsett løken, paprikaen og squashen, og stek alt sammen i omtrent 5 minutter. Tilsett crème fraîchen, 1–2 dl vann, grønnsaksbuljongen og urtemiksen. La det småkoke i 2–3 minutter. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og vend den inn i sausen. Smak til med salt og pepper.
- God middag!