Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Smør
Lapskaus
1 pose
Vårløk
½ pakke
Bladpersille
½ pakke
Smør
1 ss
Flatbrød
1 pakke
Smør
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tips: Mange liker å tilsette litt dijonsennep til lapskausen for mer smak og spenst. Rester av pølser, kjøttkaker eller steik passer også utmerket godt å ha i lapskausen.
Ha lapskausen i en kjele og varm forsiktig opp. Rør om noen ganger underveis. Vask og kutt vårløk og persille, og rør det inn i lapskausen et par minutter før servering.
Server med flatbrød og smør.
God middag!