Italiensk linse- og kikertgryte med potetmos og grønnkålsalat
Glutenfri
Vegetar

Italiensk linse- og kikertgryte med potetmos og grønnkålsalat

4.21 (82)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Potetmos
500 g
(Melk, Laktose)
Kikerter
1 pakke
Bolognese med linser
600 g
(Selleri)
Strimlet grønnkål
50 g
Tomat
1 stk
Norsk eple
1 stk
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Revet Grande Premium
½ pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 747 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 88 g
  • Protein: 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend Grande Premium-osten inn i grønnkålsalaten for mer smak.

 Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha den varme potetmosen over i en serveringsskål.  
 Sil av laken og skyll kikertene i et dørslag. Ha kikertene og bolognesen med linser over i en gryte. Kok opp, og la gryten småkoke på middels lav varme i omtrent 10 minutter. Smak til med salt og pepper.      
 Skyll og tørk grønnkålen. Skyll og kutt tomaten og eplet i terninger. Bland grønnkålen, tomaten, eplet og aiolien i en serveringsskål. Krydre med litt salt og pepper.  
 Topp retten med den revne Grande Premium-osten (se tips). 
God middag! 
God middag!