Godt og rimelig
Godt og rimelig
Glutenfri
Vegetar
Risgrøt
Retten har ingen vurdering
Under 45 min
3 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- smør
- salt
Risottoris
300 g
Helmelk
1,4 l
Vann
3 dl
Sukker- og kanelblanding
4 pakke
Smør
4 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1198 kcal
- Fett: 42 g
- Karbohydrater: 172 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Får du grøt til overs, kan du lage riskrem på restene.
Ha risen og 3 dl vann i en vid kjele, og kok opp. La det koke til risen har absorbert vannet, og ha i melken. La grøten småkoke i 30–35 minutter. Grøten brenner seg lett, så rør hele tiden. Smak til med salt.
Topp grøten med sukker- og kanelblandingen og smør.
God middag!