Wraps med tempurasei
sprø grønnsaker og curry- og mangodressingRetten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Sprø og saftig sei i en varm lefse med friske og fargerike grønnsaker er en perfekt middag for hele familien.
Sprø og saftig sei i en varm lefse med friske og fargerike grønnsaker er en perfekt middag for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Tempurasei
330 g
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Mais
1 pakke
Tortillalefser
4 stk
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 738 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 90 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt rødløken i tynne skiver, og skyll skivene i kaldt vann for å gjøre løken litt mildere.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt agurken i terninger eller skiver. Skrell og finhakk rødløken. Hell laken av maisen. Ha alle grønnsakene i hver sine skåler, eller bland alt sammen i en salatbolle.
Pakk tortillalefsene i aluminiumfolie, og varm dem i ovnen i 3–4 minutter.
Sett sammen wrapsene etter eget ønske, og server curry- og mangodressingen til retten.
God middag!