Pasta med kylling og spinat i fløtesaus

Pasta med kylling og spinat

i fløtesaus
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • pastavann
  • salt
  • pepper
  • olje
Casarecce
200 g
(Hvete)
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Sitron
1 stk
Spinat
50 g
Kyllingbryst
300 g
Kokestabil matfløte
1 pakke
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
1 pakke
Hvetemel
2 ss
(Hvete)
Pastavann
1 dl
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 827 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 95 g
  • Protein: 56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skjær kyllingen i skiver før servering.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ta vare på omtrent 1 dl av pastavannet.  
 Skrell løken, hvitløken og gulrøttene, og skyll sitronen og spinaten. Kutt løken, hvitløken og gulrøttene i skiver, og finriv skallet (kun det gule) fra sitronen. Bland 2 ss mel, sitronskallet, litt salt og pepper på en tallerken, og vend kyllingen i melblandingen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, og løft den deretter over på en tallerken.  
 Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken og gulrøttene i omtrent 1 minutt. Vend inn spinaten og stek videre i 1 minutt. Tilsett matfløten, buljongen og 1 dl av pastavannet, og kok opp. Ha kyllingen i sausen og la det hele småkoke på lav varme i omtrent 4 minutter. Smak til sausen med salt og pepper.   
 Riv Grana Padano-osten på et rivjern, og server den til retten.  
God middag!