Pasta med kylling og spinat
i fløtesausRetten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Hvetemel
- pastavann
- salt
- pepper
- olje
Casarecce
200 g
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Sitron
1 stk
Spinat
50 g
Kyllingbryst
300 g
Kokestabil matfløte
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Hvetemel
2 ss
Pastavann
1 dl
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 827 kcal
- Fett: 25 g
- Karbohydrater: 95 g
- Protein: 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skjær kyllingen i skiver før servering.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ta vare på omtrent 1 dl av pastavannet.
Skrell løken, hvitløken og gulrøttene, og skyll sitronen og spinaten. Kutt løken, hvitløken og gulrøttene i skiver, og finriv skallet (kun det gule) fra sitronen. Bland 2 ss mel, sitronskallet, litt salt og pepper på en tallerken, og vend kyllingen i melblandingen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, og løft den deretter over på en tallerken.
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken og gulrøttene i omtrent 1 minutt. Vend inn spinaten og stek videre i 1 minutt. Tilsett matfløten, buljongen og 1 dl av pastavannet, og kok opp. Ha kyllingen i sausen og la det hele småkoke på lav varme i omtrent 4 minutter. Smak til sausen med salt og pepper.
Riv Grana Padano-osten på et rivjern, og server den til retten.
God middag!