Lasagne med ferdiglaget bolognese- og bechamelsaus

Lasagne

med ferdiglaget bolognese- og bechamelsaus
4.04 (541)
Under 30 min
6 Ingredienser
Lasagne er Italias gave til menneskeheten. Her har vi laget bolognesesausen for deg, på den måten har du det ultimate kosemåltidet klart på rekordtid.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • salt
  • pepper
Bolognese med kjøtt
600 g
(Selleri)
Lasagneplater
½ pakke
(Egg, Hvete)
Bechamelsaus
250 g
(Melk, Laktose)
Revet ost
½–1 pakke
(Melk)
Tomat
1 stk
Tobladssalat
100 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 775 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du små kokker i huset? La barna lage lasagnen selv.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Varm opp kjøttsausen i en kjele, og klipp av et hjørne på posen med bechamelsaus. Fordel et tynt lag av kjøttsausen i en liten til middels stor ildfast form. Legg et lag av lasagneplatene oppå, og så litt av bechamelsausen. Gjenta med 5–6 lag, eller til du har fylt formen. Avslutt med et lag av bechamelsausen, og topp med den revne osten. Stek lasagnen i ovnen i 15–20 minutter, til osten er gyllen.
 Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland sammen tomaten, salaten, litt olivenolje, eddik, salt og pepper i en salatbolle.
God middag!