Vegetar
Pizza med guacamole
kremet mozzarella og spinatsalatRetten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
- sukker
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Rødløk
1 stk
Kryddermiks med fennikel og pepper
1 pakke
Vann
1 dl
Eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
½ dl
Sukker
3 ss
Fersk mozzarella
1 pakke
Urtedressing
1 pakke
Pizzabunn
2 stk
Gulrot
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Guacamole
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 858 kcal
- Fett: 34 g
- Karbohydrater: 105 g
- Protein: 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt gjerne plass på stekebrettene underveis i steketiden, om du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et likere resultat.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i skiver. Kok opp 1 dl vann, ½ dl eddik, 3 ss sukker og kryddermiksen i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn rødløken. La løken trekke i laken frem til servering.
Mos mozzarellaen sammen med urtedressingen i en skål, og smak til med salt og pepper.
Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 6–8 minutter.
Skrell gulroten, og skyll tomaten og spinaten. Kutt tomaten i terninger, og lag lange bånd av gulroten med en skreller eller ostehøvel. Bland gulrotbåndene, tomaten og spinaten i en skål, og vend inn den syltede løken med litt av laken, og litt salt og pepper.
Smør guacamolen utover pizzabunnene, og topp med spinatsalaten og den kremede mozzarellaen.
God middag!