Roede
Rød curry med seifilet, fullkornsris, pak choy og koriander
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- vann
- soyasaus
- salt
Seifilet
325 g
Pak choy
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Gul løk
1 stk
Rød currypaste
½–1 pakke
Kokoskrem
½–1 pakke
Lime
½ stk
Olje
1 ts
Vann
2 dl
Soyasaus
1 ss
Fullkornsris
135 g
Lime
½ stk
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 519 kcal
- Fett: 11 g
- Karbohydrater: 67 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kutt fisken i terninger, legg terningene over på en tallerken og strø over litt salt. Skyll pak choyen, og skrell gulrøttene og løken. Kutt pak choyen i båter, gulrøttene i tynne skiver og finhakk løken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek pak choyen i omtrent 2 minutter, til den har fått litt stekeskorpe, og ha den over i en skål.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp stekepannen fra steg 1 til middels høy varme. Stek løken og gulrøttene under omrøring i omtrent 2 minutter. Tilsett ønsket mengde av currypasten, og la det steke videre i 1 minutt. Ha i kokoskremen og 2 dl vann, og kok opp. La curryen småkoke på lav varme i 8–10 minutter, til gulrøttene er møre. Hell av væsken som har samlet seg på tallerkenen under fisken, og ha fisken og pak choyen i curryen. La det hele trekke i omtrent 3 minutter, til fisken er ferdig. Smak til med 1 ss soyasaus, litt saft fra limen og eventuelt mer av currypasten.
Skyll og grovhakk korianderen, og kutt resten av limen i båter. Topp curryen med korianderen, og server limebåtene ved siden av. God middag!
400 g Ris: 100 g Energiinnhold: ca. XXX kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!
Riesling hei hei