Panert sei og paprikakremet pasta med grønne erter og revet ost

Panert sei og paprikakremet pasta

med grønne erter og revet ost
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
  • olje
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Linguine
200 g
(Hvete)
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Grønne erter
125 g
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
½–1 pakke
Pastavann
1 dl
Revet Grande Premium
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 907 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 116 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server sausen uten å kjøre den opp med en stavmikser hvis dere heller ønsker det.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen. 
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 15–18 minutter, eller til den er sprø og gjennomvarm. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken i vannet fra steg 1, men ta vare på 1 dl av pastavannet før pastaen siles. Skyll og rens paprikaen, skrell løken, og kutt dem i tynne skiver. Legg ertene i en sil, og kok dem i vannet med pastaen de siste 3 minuttene av koketiden. Legg ertene til side. 
 Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og løken under omrøring i omtrent 5 minutter, eller til det er gyllent og mørt. Krydre med litt salt og pepper(se tips). Ha i crème fraîchen og buljongen, og kjør det hele til en jevn krem med en stavmikser. Spe med pastavannet fra forrige steg, litt og litt, til kremen har ønsket konsistens. Smak eventuelt til med mer salt og pepper. 
Vend gjerne pastaen inn med sausen, og topp med osten og ertene ved servering. Vel bekomme!
God middag!