Kokosbakt tandoorikylling og lun couscoussalat med bakte rotgrønnsaker og appelsin
Roede

Kokosbakt tandoorikylling og lun couscoussalat med bakte rotgrønnsaker og appelsin

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Margarin
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Couscous
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
½–1 pakke
Persillade
½–1 pakke
(Sulfitt)
Margarin
½ ss
(Melk)
Gulbeter
2 stk
Gulrøtter
2 stk
Olje
1 ts
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Kokoskrem
½ pakke
Yoghurt naturell
½ pakke
(Melk, Laktose)
Tandoori masala
1 pakke
Finsnittet rødkål
100 g
Lime
1 stk
Appelsin
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 666 kcal
  • Fett: 21 g
  • Karbohydrater: 75 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Tilbered couscousen som anvist på pakken. Vend inn ½ ss margarin, buljongen og persilladen i den ferdigkokte couscousen.   
Skrell og kutt betene og gulrøttene i grove biter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 20 minutter. 
Ha kyllingen og kraften fra pakken i en ildfast form. Del kyllingen i store stykker og krydre den med tandoorikrydderet. Ha kokoskremen og yoghurten i formen, og rør det godt sammen. Vend kyllingen i sausen og stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter.  
Ha rødkålen i en stor serveringsbolle og skvis over saften fra limen. Krydre med litt salt og kna det godt sammen. Skjær skallet av appelsinen og kutt fruktkjøttet i terninger. 
Vend sammen couscousen og de bakte rotgrønnsakene, og topp med den marinerte kålen og appelsinen. Server kyllingen og kokossausen til.   
100 g Kylling: 125 g Saus: 2 ss Grønnsaker: 150 g Energiinnhold: ca. 490 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!