Roede
Kokosbakt tandoorikylling og lun couscoussalat med bakte rotgrønnsaker og appelsin
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Margarin
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Couscous
125 g
Grønnsaksbuljong
½–1 pakke
Persillade
½–1 pakke
Margarin
½ ss
Gulbeter
2 stk
Gulrøtter
2 stk
Olje
1 ts
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Kokoskrem
½ pakke
Yoghurt naturell
½ pakke
Tandoori masala
1 pakke
Finsnittet rødkål
100 g
Lime
1 stk
Appelsin
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 666 kcal
- Fett: 21 g
- Karbohydrater: 75 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered couscousen som anvist på pakken. Vend inn ½ ss margarin, buljongen og persilladen i den ferdigkokte couscousen.
Skrell og kutt betene og gulrøttene i grove biter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 20 minutter.
Ha kyllingen og kraften fra pakken i en ildfast form. Del kyllingen i store stykker og krydre den med tandoorikrydderet. Ha kokoskremen og yoghurten i formen, og rør det godt sammen. Vend kyllingen i sausen og stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter.
Ha rødkålen i en stor serveringsbolle og skvis over saften fra limen. Krydre med litt salt og kna det godt sammen. Skjær skallet av appelsinen og kutt fruktkjøttet i terninger.
Vend sammen couscousen og de bakte rotgrønnsakene, og topp med den marinerte kålen og appelsinen. Server kyllingen og kokossausen til.
100 g Kylling: 125 g Saus: 2 ss Grønnsaker: 150 g Energiinnhold: ca. 490 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!