Biffstrimler og paprika i frisk kremsaus med spicy tomatcouscous
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- vann
- olje
- salt
- pepper
Tomatpuré
½ pakke
Couscous
½ pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Smør
1 ts
Vann
1¼ dl
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Strimlet biffkjøtt
150 g
Crème fraîche
½–1 pakke
Persillade
½–1 pakke
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 868 kcal
- Fett: 49 g
- Karbohydrater: 65 g
- Protein: 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek tomatpureen i 1 minutt. Tilsett halve pakken med couscous og 1¼ dl vann. Kok opp, og ta kjelen av varmen. La couscousen svelle under lokk i 3–5 minutter. Vend inn 1 ts smør i den ferdigkokte couscousen, og smak til med litt salt og chiliflakene.
Skrell løken og skyll og rens paprikaen. Kutt løken i skiver og paprikaen i terninger.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek biffstrimlene under omrøring i omtrent 1 minutt. Tilsett paprikaen og løken, og stek det hele videre i 2 minutter. Ha ½ dl vann i stekepannen, og vend inn crème fraîchen. Gi det hele et raskt oppkok, og smak til med persilladen og litt salt og pepper.
Håper det smaker!
God middag!