Biffstrimler og paprika i frisk kremsaus med spicy tomatcouscous

Biffstrimler og paprika i frisk kremsaus med spicy tomatcouscous

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Tomatpuré
½ pakke
Couscous
½ pakke
(Hvete)
Chiliflak
½–1 pakke
Smør
1 ts
(Melk)
Vann
1¼ dl
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Strimlet biffkjøtt
150 g
Crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Persillade
½–1 pakke
(Sulfitt)
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 868 kcal
  • Fett: 49 g
  • Karbohydrater: 65 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek tomatpureen i 1 minutt. Tilsett halve pakken med couscous og 1¼ dl vann. Kok opp, og ta kjelen av varmen. La couscousen svelle under lokk i 3–5 minutter. Vend inn 1 ts smør i den ferdigkokte couscousen, og smak til med litt salt og chiliflakene.    
 Skrell løken og skyll og rens paprikaen. Kutt løken i skiver og paprikaen i terninger.    
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek biffstrimlene under omrøring i omtrent 1 minutt. Tilsett paprikaen og løken, og stek det hele videre i 2 minutter. Ha ½ dl vann i stekepannen, og vend inn crème fraîchen. Gi det hele et raskt oppkok, og smak til med persilladen og litt salt og pepper.    
Håper det smaker!  
God middag!