Svinenakke i teriyakisaus med pak choy og aromasopp
15-20
Laktosefri

Svinenakke i teriyakisaus med pak choy og aromasopp

Svinenakken regnes som en av de saftigste stykningsdelene. Med asiatiske ingredienser som teriyakisaus og pak choy blir det en smaksopplevelse.

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Svinenakke i teriyakisaus

svinenakke
Svinenakke
150 g
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
½ stk
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
aromasopp
Aromasopp
100 g
pak choy
Pak choy
1 stk
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
chiliflak
Chiliflak
½ pakke

Eggenudler

nudler
Nudler (Egg, Hvete)
75–125 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 711 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 73 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Mat til overs? Da er det kort vei til stekte nudler. Varm opp en stekepanne til middels varme, og stek restene i et par minutter. Ha i et sammenvispet egg, og rør om til egget har stivnet.

  1. Svinenakke i teriyakisaus: Skjær kjøttet i strimler. Skrell og finhakk hvitløken. Skrell og kutt sjalottløken i tynne båter. Rens soppen fri for jord, og kutt den i to. Skyll og kutt pak choyen i strimler.
  2. Svinenakke i teriyakisaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet og soppen i 2–3 minutter, til det er gyllent. Ha i hvitløken og sjalottløken, stek videre i omtrent 1 minutt, til løken er blank. Bland inn pak choyen og teriyakisausen. La det hele surre i 1 minutt. Smak til med ønsket mengde av chiliflakene, salt og pepper.
  3. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
  4. Vel bekomme!