15-20
Laktosefri
Svinenakke i teriyakisaus med pak choy og aromasopp
Svinenakken regnes som en av de saftigste stykningsdelene. Med asiatiske ingredienser som teriyakisaus og pak choy blir det en smaksopplevelse.
Ingredienser
1 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Svinenakke i teriyakisaus
Svinenakke
150 g
Hvitløksfedd
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Pak choy
1 stk
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Chiliflak
½ pakke
Eggenudler
Nudler (Egg, Hvete)
75–125 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 711 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 73 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Mat til overs? Da er det kort vei til stekte nudler. Varm opp en stekepanne til middels varme, og stek restene i et par minutter. Ha i et sammenvispet egg, og rør om til egget har stivnet.
- Svinenakke i teriyakisaus: Skjær kjøttet i strimler. Skrell og finhakk hvitløken. Skrell og kutt sjalottløken i tynne båter. Rens soppen fri for jord, og kutt den i to. Skyll og kutt pak choyen i strimler.
- Svinenakke i teriyakisaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet og soppen i 2–3 minutter, til det er gyllent. Ha i hvitløken og sjalottløken, stek videre i omtrent 1 minutt, til løken er blank. Bland inn pak choyen og teriyakisausen. La det hele surre i 1 minutt. Smak til med ønsket mengde av chiliflakene, salt og pepper.
- Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- Vel bekomme!